Fosta mare gimnastă a României, concurentă Survivor 2023! Ce își dorește sportiva de la competiție (Primul episod se vede la Pro TV & VOYO, ora 20:30)

Survivor România 2023 Stefania Stanila Survivor participanti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 18:00
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 18:06

Survivor România 2023 este în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30, în direct pe Pro TV & VOYO! Primul episod debutează astăzi, 9 ianuarie.

În ediția trecută, Alex Delea a fost câștigătorul Survivor România 2022! Iar acum, cei 24 de concurenți sunt pregătiți să dea startul unui nou sezon fantastic, care se vede doar la Pro TV & VOYO.

Fosta mare gimnastă a României, concurentă Survivor 2023! Ce își dorește sportiva de la competiție

Printre participanți s-a alăturat și Ștefania Stănilă, fosta mare gimnastă a României care a făcut furori la Campionatul European de Juniori din 2014, Sofia, obținând aurul la echipă. Sportiva și-a mai adjudecat argintul la Bruxelles în 2012 la sărituri și bronzul, la aceeași competiție, pe echipe.

Ștefania Stănilă este, în acest sens, pregătită să-și dovedească abilitățile la Survivor România 2023! Fosta gimanstă a precizat că scopul ei este să ajungă în marea finală și s-o câștige.


„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup.

Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele.

Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți.Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, au fost cuvintele Ștefaniei Stănilă înainte să plece în Republica Dominicană.


Survivor România 2023: cei 24 de concurenți

Echipa faimoșilor: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Echipa războinicilor: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!