FOTO Oscar părăsește China după 5 ani și jumătate. La ce echipă va evolua brazilianul

oscar Flamengo Shanghai Port transferuri Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 22:12
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 22:18

Oscar o va părăsi pe Shanghai Port în această perioadă de mercato.

Oscar a ajuns la Chelsea în vara anului 2012 și a făcut senzație în Premier League. Fotbalistul brazilian a câștigat de două ori titlul cu trupa de pe Stamford Bridge dar, așa cum a spus de-a lungul timpului, a fost nevoit să aleagă liga chineză în schimbul banilor.

Astfel, Roman Abramovici, patronul de atunci al lui Chelsea, l-a vândut pe Oscar la Shanghai SIPG pentru 60 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață atingea 35 milioane de euro. Acum, valoarea sa nu depășește 15 milioane, conform site-urilor de specialitate

Noua echipă a lui Oscar

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a anunțat pe rețelele social media că Shanghai a bătut palma cu Flamengo în vederea mutării lui Oscar din China, în Brazilia.

Fotbalistul a mai evoluat în țara din America de Sud înainte să ajungă la Chelsea, dar, pentru Sao Paulo și Internacional.

Italianul a mai specificat că Oscar va beneficia de un contract pe șase luni, care se va termina în ianuarie 2023. 

Cariera lui Oscar

Brazilianul a bifat 202 apariții în tricoul formației de pe Stamford Bridge, pentru care a înscris 38 de goluri și a pasat decisiv în 37 de situații. 

La Shagnhai Port, Oscar a fost căpitan și a participat în 173 de meciuri. Mijlocașul ofensiv a reușit să marcheze de 51 de ori și să fie playmaker cu 94 de assisturi. Singurul roșu din cariera sa l-a luat chiar la formația din China.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!