2 transferuri deja facute pentru a-l convinge si cel mai tare lot din Liga I! Ce patron e suficient de nebun sa-l aduca in Romania! Petrescu a confirmat: astept sa ma sune!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 August 2012, 10:46
Data actualizarii: Miercuri 15 August 2012, 10:53

Dan Petrescu a facut dezvaluiri de senzatie in direct la Sport.ro!

"Situatia reala in acest moment: eu m-am inteles cu Kuban foarte bine, am avut o relatie extraordinara, dar pentru ambele parti era mai bine ca eu sa plec. Nu a fost nimic premeditat, nu am nicio oferta in momentul de fata, nu ma vrea nimeni, eu acum sunt liber, astept o oferta de oriunde din lume.

Dar nu am plecat, ca, vezi, doamne, am tradat tradat Kuban, am plecat pentru ca asa e bine pentru cariera mea. Sunt liber si astept oferte din orice parte a planetei, chiar si din Romania.

Nu poti sa spui nu Romaniei, nu pot sa spun ca nu m-as intoarce maine sau acum, in meseria de antrenor e posibil orice. Telefonul meu asta e care il stie toata lumea. Sunt dispus sa vorbesc cu oricine are un proiect serios, sa dea Domnul sa vina nota mare la roaming!

Mie nu imi place sa stau acasa, chiar daca mi-ar prinde bine o pauza, nu imi doresc, ca eu vreau sa muncesc.

Ar fi onoare mare pentru mine sa fiu cautat de Dinamo Moscova si de TSKA, dar nu ma pot propune eu. Acum sunt in Barcelona cu familia, astept sa vad cart mai curand se ce intampla", a spus Petrescu la Sport.ro.

Primul patron care il va suna, cel mai probabil, este Adrian Porumboiu, care isi cauta antrenor zilele astea. Si e suficient de nebun sa ii faca o oferta de nerefuzat lui SuperDan. Tocmai i-a adus pe doi dintre preferatii lui Petrescu la Vaslui: Curelea si Varga!

Ramai pe www.sport.ro pentru toate detaliile!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!