GALERIE FOTO "D-abia aștept să vă arăt tot". Poza incendiară cu care cea mai hot femeie din lume și-a pus fanii pe jar

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 16:49
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 17:16

Paige Spiranac este una dintre cele mai de succes sportive la nivel internațional, celebritatea sa crescând mult datorită activităților de pe rețelele de socializare.

Fosta jucătoare profesionistă de golf a postat o fotografie incendiară pe contul de Twitter, cu un mesaj sugestiv: "Zi minunată la ședința foto. De-abia aștept să vă arăt tot", comentariu la care reacțiile fanilor nu au întârziat: "Totul? Adică tot, tot?".

Desemnată cea mai sexy femeie din lume de către revista Maxim, Paige Spiranac își impresionează fanii cu aparițiile sale. Vedeta de 29 de ani și-a crescut celebritatea pe rețelele de socializare, fiind urmărită de peste 3,7 milioane de oameni pe contul de Instagram. 

Paige Spiranac a luat o decizie importantă, lansând un site personal, OnlyPaige, la care admiratorii săi se pot abona pentru a descoperii imagini și lucruri despre viața sa, mai puțin cunoscute. 

Paige Spiranac nu renunță la hainele provocatoare
 

Invitată la un podcast, fosta jucătoare de golf a vorbit despre ținutele pe care și le alege. Aceasta nu vrea să renunțe la stiul ei vestimentar.

"După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori. 

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: 'Este striperiță, face filme pentru adulți'. Iar eu sunt: 'Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte", a povestit Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!