Episoad INCREDIBIL cu Giovanni Becali in prim plan: "I-am tinut cutitul la gat si ne-a trecut!" Intamplarea desprinsa din filme a impresarului

giovanni becali Romania stiri Stiri Cum a trecut Giovanni Becali Dunarea inainte de 1989: "A doua oara l-am tinut cu cutitul la gat si ne-a trecut pe partea cealalta"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 August 2020, 08:54
Data actualizarii: Joi 13 August 2020, 09:13

Ioan Becali a fost unul dintre cei mai influenti agenti de jucatori din Romania, dupa 1990.

Impresarul roman a povestit cum a fost prins incercand sa treaca Dunarea ilegal si cum a incercat sa treaca si a doua oara.

"Eu am avut curaj in viata! Am trecut Dunarea sa ma duc an Occident. Sa cunosc viata! Sa ajung la Turnul Eiffel, la Arcul de Triumf, la Moulin Rouge, la Folies Bergère... Citeam si eu. E o poveste... M-au prins la Zagreb! Pe timpul ala, Romania avea o intelegere cu sarbii ca orice fugaci se dadea inapoi pentru 500 de kilograme de carne. Dunarea am trecut-o cu cauciucul. Cu baiatul unui ambasador, consul. Am platit prima data 30.000 de lei ca sa trecem si calauza ne-a dat in primire. Ne-a dat cinci zile de arest la Resita, apoi ne-a pus liberi si ne-a dat si-o amenda",  declarat impresarul roman pentru Gazeta.

Chiar daca a fost prins, el a recunosc ca avut curajul sa incerce si a doua oara.

"A doua oara ne-am intalnit cu aceeasi calauză care nu facea decat asta... O serie trecea, o serie o dadea in primire. O preda! Lucra cu oamenii. A doua oara l-am tinut cu cutitul la gat si ne-a trecut pe partea cealalta. Daca ne prindea, faceam puscarie toti", a spus Ioan Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!