FOTO ȘI VIDEO Copilul de aur al patinajului, număr spectaculos din serialul momentului! Preferata lui Vladimir Putin s-a costumat în Wednesday Addams și a făcut show

Kamila Valieva Wednesday Addams Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 20:50
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 20:53

Kamila Valieva (16 ani) a fost supranumită „copilul de aur” al patinajului după o prestație incredibilă în Jocurile Olimpice de la Beijing. 

Tânăra rusoaică reușea, la doar 15 ani, să devină prima sportivă care face un salt cvadruplu în competiția olimpică unde a câștigat medalia de aur pe echipe. De atunci, Kamila a fost implicată în mai multe scandaluri, după ce rezultatul testului antidoping din februarie i-a ieșit pozitiv, astfel că Rusia nu a fost medaliată din cauza rezultatului. 

Tânăra sportivă care se numără printre favoritele lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, a susținut că a luat din greșeală medicamentele bunicului. Deși a avut test pozitiv, Valieva a putut concura în continuare la Jocurile Olimpice de la Beijing, însă evoluția din programul liber a fost un dezastru, motiv pentru care a încheiat pe locul 4 competiția. 

Kamila Valieva s-a costumat în Wednesday Addams 

La aproape un an de la prestația incredibilă din prima pe echipe, Valieva a făcut senzație pe gheață la o competiție sportivă din Rusia. Tânăra patinatoare s-a costumat în celebra Wednesday Addams, profitând de faptul că serialul cu același nume a doborât recorduri pe Netflix și a recreat momentul de dans din serial. 

Numărul rusoaicei a fost perfect, imaginile viralizându-se rapid. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!