FOTO ȘI VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 14:16
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 15:29

În 2022, revista Maxime a desemnat-o pe Paige Spiranac drept "cea mai sexy femeie" din lume.

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" în luna iunie a anului 2022. Paige a fost jucătoare de golf, iar în prezent predă sportul care a făcut-o faimoasă. Tânăra este și influencer de succes.

Modelul a strâns peste 3.9 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează fotografii în ipostaze extrem de sexy, dar și clipuri, chiar și de pe terenul de golf. 

De curând, Paige Spiranac a postat pe contul de Instagram un clip în care apare în slow motion, îmbrăcându-se într-un echipament pentru golf.

"Ora de start a meciului 7:30, eu la 7:15. Tocmai am trimis mesajul 'sunt pe drum'", a scris vedeta în dreptul clipului.

Reacțiile fanilor nu au întârziat, majoritatea apreciind felul în care arată, dar și ideea din spatele video-ului. 

Dezvăluiri fără perdea ale lui Paige Spiranac

Tânăra de 30 de ani a răspuns fără ocolișuri la întrebările puse de admiratori pe contul de Instagram, unul dintre subiectele de interes fiind bustul spectaculos pe care îl are. 

"Vă iubesc, știți deja asta. Da, este natural. Au existat diferențe de mărime, depind de greutatea mea, dacă mă îngraș sau dacă slăbesc. Sunt modifcări naturale, cauzate de mai mulți factori. Corpul se schimbă, așa și ei, îmi place să-i arăt", a spus vedeta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!