Cand lucrurile bune li se intampla celor care merita: a luptat in Irak, s-a intors sa aiba grija de mama sa si acum e mai bogat cu jumatate de milion de dolari

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2011, 13:21
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2011, 13:22

Ken Griffin a castigat eventul 45 de la World Series of Poker 2011.

CLICK AICI PENTRU POKER LIVESTREAM 24/24.

Soldat timp de 6 ani in US Marine, in care a luptat in numeroase zone de conflict, inclusiv Irak, Griffin lucreaza acum pentru o firma care furnizeaza echipament Ministerului Apararii. Este o slujba care nu-l fereste de pericole, mai ales ca trebuie sa calatoreasca destul de des in Afganistan sau Irak.

Recent si-a luat concediu fara plata pentru a se intoarce in SUA, unde mama sa a fost diagnosticata cu o boala grava, pentru a se asigura ca primeste o ingrijire medicala adecvata.

S-a decis sa participe pentru cateva zile la World Series of Poker, in eventul 45, $1,000 buy-in No-Limit Hold’em, alaturi de alti 2.889 participanti. Trei zile mai tarziu, a devenit campion si mai bogat cu 455.356$. A primit si bratara de aur WSOP, pe care spune ca o va purta cu aceeasi mandrie ca si pe numeroasele medalii castigate in lupta.

Dupa victorie, Griffin si-a anuntat si planurile in privinta cheltuirii banilor, care nu prevad intrarea in alte zeci de turnee:

"Vreau sa am grija de mama mea. O sa transfer banii in contul ei. E batrana, munceste mult, iar acum trebuie sa faca chemoterapie si medicamentele sunt foarte scumpe. Traieste de pe o zi pe alta, asa ca sunt foarte bucuros ca pot s-o ajut".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!