A plecat de la Rapid în iarnă, iar acum anunță: "Nu vreau să mai port tricoul altei echipe!"

Rapid borja valle Ponferradina Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 20:30
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 20:30

Borja Valle (31 de ani) a plecat de la Rapid în iarnă, când și-a reziliat contractul după șase luni petrecute la formația giuleșteană.

Sosit la Rapid în vara anului trecut, Borja Valle a fost unul dintre jucătorii importanți ai lui Cristiano Bergodi, cu 19 meciuri jucate la formația giuleșteană. Totuși, la finalul anului a decis să își rezilieze contractul și să semneze cu Ponferradina, formație la care a crescut și care acum evoluează în liga a treia din Spania.

Borja Valle anunță că vrea să își încheie cariera la Ponferradina

La momentul respectiv, Borja Valle spunea că și-a dorit să revină acasă, chiar dacă "la Rapid a fost totul de nota 10". Acum, atacantul spaniol anunță că nu are de gând să mai joace pentru o altă echipă în afară de Ponferradina, club din orașul natal la care a crescut și la care a revenit în ianuarie.

"Nu știu ce se va întâmpla, dar aceasta este intenția mea (n.r - să își încheie cariera la Ponferradina). Nu vreau să mai port niciodată tricoul altei echipe. Președintele îmi știe intenția, însă evident că fotbalul este imprevizibil uneori.

Poate că peste trei ani tot nu vom promova și nu voi mai fi la nivelul dorit, iar clubul va trebui să ia o decizie și eu să o respect, însă eu îmi doresc să rămân și să îmi închei cariera aici, fără să mai port alte culori", a spus Borja Valle, într-un interviu pentru La Nueva Cronica.

Borja Valle a fost decisiv pentru Ponferradina în ultima etapă, 2-1 contra Real Unión Club de Irún. Atacantul a reușit o dublă, iar echipa se ocupă locul 5, care duce în play-off-ul de promovare în eșalonul secund al Spaniei.

După revenirea în Spania, Borja Valle, care a jucat și pentru Dinamo în România (2020), a evoluat în 17 partide pentru Ponferradina, a înscris trei goluri și a oferit trei pase decisive.

  • 2027 este anul în care expiră contractul lui Borja Valle cu Ponferradina

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!