GALERIE FOTO Loris Karius a avut nevoie de relaxare înainte de marele meci cu Manchester United! A fost zărit cu superba Diletta Leotta în Milano

Loris Karius Diletta Leotta Manchester United milano Newcastle Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 19:40
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 19:41

Loris Karius a fost surprins în Milano, alături de frumoasa sa iubită, Diletta Leotta. 

Cu o săptămână înainte de finala Cupei Ligii, contra lui Manchester United, Newcastle se confruntă cu o problemă de lot. Nick Pope (30 ani) a fost eliminat direct în partida din campionat, cu Liverpool, 0-2, și a devenit indisponibil pentru partida cu „diavolii roșii”.

În aceste condiții, Eddie Howe (45 ani) ar putea fi nevoit să-l titularizeze pe Loris Karius (29 ani). Asta pentru că Martin Dubravka (34 ani), portarul care l-a înlocuit pe Pope în partida cu Liverpoool, nu are drept de joc, deoarece a jucat deja pentru Manchester United în Cupa Carabao la începutul acestui sezon, înainte de a reveni în ianuarie la Newcastle. 

Loris Karius, mini-vacanță cu Diletta Leotta

Cu 5 zile înaintea marelui meci cu Manchester United, Loris Karius a fost suprins la Milano, alături de frumoasa sa parteneră, celebra Diletta Leotta (31 ani), potrivit The Sun. Cei doi au fost zăriți pe străzile din nordul Italiei, în timp ce se bucurau de vremea însorită. Mai târizu, conform aceleiași publicații, Karius și Diletta au optat pentru o altă locație. 

Ultimul meci oficial pentru portarul german a fost în februarie 2021, când evolua pentru Union Berlin, împotriva lui Hoffenheim, în campionatul Germaniei. Pentru Newcastle nu a apucat să debuteze, deși a semnat cu clubul din Anglia în septembrie 2022.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!