A transat carne in supermarket, iar acum e campion la poker. Cine e americanul care a adus SUA a 25-a bratara de aur

poker1.ro Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2011, 15:55
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2011, 15:56

Americanul Justin Pechie a castigat evenimentul 41 la World Series.

CLICK AICI PENTRU POKER LIVESTREAM 24/24.

Justin Pechie a castigat turneul $1,500 Limit Hold’em Shootout. Printre invinsii lui Pechie s-a numarat si Eugene Katchalov, ucraineanul care a castigat deja o bratara la WSOP 2011. Americanul a luat 167.060 $ pentru victorie. Pe locul doi s-a situat tot un american, Dale Eberle, iar al treilea a fost francezul Mathieu Jacqmin.

Inainte sa se apuce serios de poker, Pechie a lucrat intr-un supermarket, unde transa carne. S-a inscris si la colegiu, dar el insusi admite ca nu a fost un student stralucit. Planuia sa-si incerce norocul ca moderator de talk-show-uri sportive la radio, dar s-a indragostit de jocul de poker dupa ce a urmarit la TV seria World Poker Tour.  Americanul a inceput sa joace mai intai la turnee online si a ajuns sa castige peste 1 milion de dolari din poker.

Initial nici nu avea de gand sa participe la WSOP 2011, si s-a razgandit cu doar o luna inainte de startul evenimentului. Americanul de 26 de ani se lauda si cu faptul ca a reusit performanta desi nu e sponsorizat de nimeni: "Nu-mi voi schimba lista de eventuri la care aveam de gand sa particip initial. Sunt diferit de foarte multi dintre participanti pentru ca nu sunt sprijinit de nimeni. Ei pot sa participe la toate eventurile de $10.000 buy-in."

"Aceasta bratara inseamna totul pentru mine. Este visul oricarui jucator de poker" , a spus Pechie dupa cea mai importanta victorie a carierei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!