VIDEO O atletă română a câștigat reuniunea din Germania și s-a calificat la Campionatele Europene: ”Nici vântul nu mă poate opri”

Alina Rotaru Alin Firfirica atletism bianca ghelber saritura in lungime Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 14:40
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 14:50

Alina Rotaru s-a impus în proba de săritură în lungime cu o performanță de 6,79 metri și a îndeplinit astfel baremul de participare la competiția continentală.

Atleta română Alina Rotaru-Kottmann a câştigat proba de săritură în lungime, duminică, la reuniunea de la Inneringen Hettingen (Germania), cu performanţa de 6,79 m.

Rotaru a fost urmată de Lena Staebler, 5,82 metri, şi de Hannah Budnik, 5,64 metri.

Cu acest rezultat, Alina Rotaru, antrenată de Mihai Corucle şi-a îndeplinit baremul de participare la Campionatele Europene de la Munchen.

Alin Firfirică, al doilea la aruncarea discului la concursul de la Manchester

În concursul de la Manchester (Marea Britanie), din cadrul World Athletics Continental Tour, Alin Firfirică (antrenor Teodoru Agachi) s-a clasat pe locul al doilea la aruncarea discului, cu 63,08 m. Pe prima poziţie s-a clasat cehul Marek Barta, cu 63,65 m.

Bianca Ghelber, antrenată de Mihaela Melinte, a încheiat pe locul patru în proba de aruncare a ciocanului din reuniunea de la Bydgoszcz (Polonia), cu 71,38 m. Victoria a revenit, cu 74,13 m, polonezei Anita Woldarczyk, deţinătoarea recordului mondial.

Foto și video: Facebook - Alina Rotaru

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!