La 23 de ani de la "momentul Playboy", Corina Ungureanu a vorbit despre pictorialul nud

Corina Ungureanu Corina Ungureanu dezvaluiri Corina Ungureanu Playboy gimnastica Playboy Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 16:41
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 17:22

Născută în Ploiești, fosta mare gimnastă a făcut parte din lotul național de senioare timp de opt ani.

Corina Ungureanu (43 de ani) a vorbit despre episodul care a produs multe comentarii în lumea sportului din România. 

În urmă cu 23 de ani, fosta mare gimnastă alegea să devină protagonista unui pictorial în Playboy, revistă care abia apăruse pe piața media din România. 

Corina Ungureanu: "Erau mai mulți bani decât primisem pentru titlul mondial"

În 2000, revista costa 25.000 de lei și, de multe ori, se epuiza rapid la chioșcurile de ziare. În numărul trei al versiunii în limba română, valoroasa gimnastă era "starul" publicației. 

„Nu voi spune că nu a contat partea financiară. A contat enorm. Erau mai mulți bani decât primisem pentru titlul mondial. Aveam o casă de terminat și... 

A fost și chestia că pozase o patinatoare și că au mai fost gimnaste înaintea mea... Am zis «OK, bun». M-am autodepășit, dacă vrei. Noi nu am fi vorbit azi fără chestia asta. Eu nu sunt o mare gimnastă. Nu mă consider în primele 15.

Eu știu unde îmi e locul în ierarhia marilor gimnaste din România. Nu o să mă auzi că spun «Sunt o mare gimnastă». OK, comparativ cu rezultatele de azi, putem spune. Dar poate dacă nu făceam acele poze lumea nu știa că Ungureanu e și campioană mondială", a povestit Corina Ungureanu, potrivit Gsp.ro.

Corina Ungureanu, la momentul dezvăluirilor

Corina Ungureanu e dublă campioană mondială cu echipa României și campioană europeană la sol în 1998. În urmă cu peste două decenii, Corina a fost și protagonista unui DVD realizat în Japonia, alături de Lavinia Miloșovici și Claudia Presecan. La acel moment s-a iscat un mare scandal întrucât pozele sexy erau realizate în sala de gimnastică.

"Sunt multe gimnaste peste mine, ca rezultate, care nu au trecut acest prag, nu au făcut ceva diferit... Eu mereu m-am simțit datoare să spun că îmi cunosc locul. Eu nici măcar nu am fost Jocurile Olimpice. 

Când a fost pictorialul din Japonia a fost o mare încurcătură, un mare scandal. Eu, din prostie sau neștiință, am avut emblema Federației pe echipament. Atât ne-a dus pe noi capul. Nu am știut să luăm un avocat, să citim contractul cum trebuie. Noi nu am dat niciun fel de explicații, nu am spus prea multe.

Probabil dacă se întâmpla azi, nu mai se mai agita nimeni. Au fost multe gimnaste care au făcut mult mai multe, după noi. Dar atunci...”, a mai spus Corina Ungureanu, conform sursei mai sus citată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!