GALERIE FOTO David Popovici, gest de mare campion. Anunțul făcut de CS Dinamo

david popovici Natație David Popovici
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 11:53
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 12:01
Sportivul de la CS Dinamo e pe val înaintea Campionatului Mondial de Natație de la Fukuoka (Japonia). 
  • David Popovici a dăruit medalia de aur cucerită, sâmbătă, la Roma unui copil care a învins cancerul, anunţă CS Dinamo.

După victoria de ieri de la Roma, la 100 de metri liber cu un nou record al competiţiei (48,10), David Popovici a făcut un gest de suflet. El a dăruit medalia de aur unui copil care a învins cancerul. Popovici este „Ambasador al Speranţei” pentru MedLife în campania #SperanţaNuMoareDeCancer, iar cu această ocazie a dorit să facă un copil fericit.

”Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră. Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari.

  • David Popovici

Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie.

Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii”, a transmis David Popovici.

David participă la Internaţionalele Italiei - Trofeul Settecolli (ediţia 59). El va concura astăzi şi la 200 de metri liber.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!