„Niciodată în viaţa lor nu o să se poată bate cu mine!” Rivala din Superliga pe care Gigi Becali o exclude din lupta la titlu

Gigi Becali FCSB Rapid Superliga Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 11:41
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 11:45

Gigi Becali (65 de ani) e decis să nu mai lase echipa din mână și să câștige campionatul cu FCSB în acest sezon, anunțând transferuri spectaculoase pentru această vară (s-au confirmat doar două).

Dan Șucu, patronul Rapidului, nu se lasă nici el mai prejos, mișcându-se bine pe piața transferurilor.

Cu toate acestea, Gigi Becali este de părere că Rapid nu va avea niciodată puterea să lupte cu FCSB sau să ia campionatul.

„Niciodată în viaţa lor nu o să se poată bate cu mine. Mai au nevoie şi de experienţă, dar mai au nevoie de ceva, de mulţi bani. Ca să poată să se bată cu mine mai au nevoie şi de jucători valoroşi.

Eu am un Olaru, Florinel Coman şi Tavi Popescu. Ei costă 15 milioane de euro toţi trei. N-am zis pe fiecare mai mult, am zis atât. Ei au trei jucători care să coste 15 milioane de euro? N-au.

Cum, dacă iei jucători gratis şi n-ai trei jucători care costă măcar 5 milioane. Au trei jucători care costă 5 milioane? Eu cumulat am câţiva jucători care fac 15 milioane de euro”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Transferuri FCSB și Rapid

Alexandru Băluță (29 de ani / mijlocaș ofensiv / România / Puskas Akademia / liber de contract), Siyabonga Ngezana (25 de ani / fundaș central / Africa de Sud / 500.000 de euro) sunt jucătorii care au semnat cu FCSB în această vară.

De partea cealaltă, Rapid s-a înțeles cu cinci jucători: Iulian Cristea (28 de ani / fundaș central / România / FCSB / liber de contract), Borja Valle (30 de ani / extremă stânga / Spania / FC Cartagena / liber de contract), Christopher Braun (31 ani / fundaș dreapta / Germania, Ghana / 350.000 de euro), Răzvan Oaidă (25 de ani / mijlocaș central / România / FCSB / liber de contract), Omar El Sawy (19 ani / mijlocaș ofensiv / România, Egipt / AFK Csikszereda Miercurea Ciuc / 400.000 de euro)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!