ULTIMA ORA! Tradare URIASA! Un jucator de la Real Madrid semneaza cu Atletico! Afacere de 50 de milioane de euro! Anuntul momentului

ULTIMA ORA! Tradare URIASA! Un jucator de la Real Madrid semneaza cu Atletico! Afacere de 50 de milioane de euro! Anuntul momentului

Un jucator de la Real Madrid va semna cu Atletico.

James Rodriguez, jucator care a evoluat in ultimele doua sezoane pentru Bayern Munchen fiind imprumutat de Real Madrid, va semna cu  rivala "galacticilor", Atletico Madrid, anunta presa spaniola.

Zidane l-a anuntat pe James ca nu va intra in planurile sale pentru urmatorul sezon, iar oficialii clubului madrilean sunt hotarati sa il dea. Daca initial Perez a primit o oferta de 42 de milioane de euro din partea lui Napoli, mutarea a picat din cauza faptului ca formatia de pe Santiago Bernanbeu voiau sa obtina o suma mai mare. 

Atletico a pus pe masa 50 de milioane de euro pentru James si ii ofera un salariu de 7,5 milioane de euro, iar jucatorul va semna in cateva ore, anunta Esto es Atleti.

James Rodriguez, 27 de ani, a costat-o pe Real 75 de milioane de euro in urma cu 5 ani. In cariera, a mai trecut pe la Monaco, Porto, Banfield si Envigado, iar in acest moment este cotat la 50 de milioane de euro, potrivit ransfermarkt.comFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT