Solari nu mai e antrenorul interimar al lui Real Madrid. Anuntul facut de Marca

Solari nu mai e antrenorul interimar al lui Real Madrid. Anuntul facut de Marca

Santiago Solari a avut parte de cel mai tare debut de antrenor la Real Madrid in cei 116 ani de istorie. 

Cu patru victorii in primele patru partide, Santiago Solari i-a convins pe sefii lui Real Madrid ca merita sa conduca permanent echipa.

Solari a fost numit antrenor interimar dupa demiterea lui Julen Lopetegui, iar Florentino Perez a sperat sa aduca un antrenor cu nume. Conte si Roberto Marintez au fost alesii sai, insa nu a reusit sa se inteleaga cu ei. Pana la urma, Solari l-a cucerit, iar antrenorul a semnat contract de antrenor permanent cu Real Madrid.

Federatia din Spania a confirmat pentru Marca informatia: Solari nu mai este interimar, ci antrenor cu contract permanent la Real Madrid.

Solari a obtinut patru victorii in 2 saptamani, golaveraj 15-2 pentru campioana Europei, aflata in mare criza de rezultate cu Julen Lopetegui pe banca.

Cel mai probabil, Solari va fi lasat pana la finalul sezonului, cand rezultatele sale vor fi analizate. Fostul mijlocas poate avea soarta lui Zinedine Zidane. Francezul a fost promovat in mod asemanator de la echipa a doua, iar in cele din urma a fost numit permanent dupa ce a castigat Liga Campionilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Normele pentru redeschiderea teraselor: maximum patru clienţi la o masă; meniurile nu se transferă
BRAT