fc barcelona Germania Marc-Andre ter Stegen Spania FC Barcelona

Probleme mari pentru FC Barcelona! S-a accidentat în pauza internațională: "Va zbura mâine înapoi"

Marc-Andre ter Stegen s-a accidentat și va lipsi de la jocurile de pregătire ale Germaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 20:00
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 20:00

Nemții vor găzdui în luna iunie Campionatul European din 2024. În consecință, Germania nu e prezentă în actuala campanie a preliminariilor pentru calificarea la EURO.

Probleme mari pentru FC Barcelona! S-a accidentat în pauza internațională: "Va zbura mâine înapoi"

Totuși, selecționata lui Julian Nagelsamnn va lua parte în două jocuri de pregătire în noiembrie: împotriva Turciei (sâmbătă, 18 noiembire, 21:45) și împotriva Austriei (marți, 21 noiembrie, 21:45).

Julian Nagelsmann a anunțat înainte de „dubla” nemților că Marc-Andre ter Stegen va lipsi de la meciuri, din cauza problemelor de la spate, și va zbura înapoi la Barcelona pentru investigații.

„Marc-Andre ter Stegen va absenta de la ambele meciuri din cauza problemelor la spate. Va zbura înapoi la Barcelona mâine. Sper să fie apt până se termină pauza internațională”, a spus Nagelsmann, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

  • Ter Stegen a bifat până acum 17 apariții în toate competițiile pentru FC Barcelona (La Liga - 13, UEFA Champions League - 4)

Barcelona pregătește două transferuri spectaculoase: ”Sunt jucători-cheie”

Transferați sub formă de împrumut la campioana Spaniei până la finalul acestui sezon, portughezii Joao Cancelo (29 de ani) și Joao Felix (24 de ani) au impresionat într-un timp scurt în tricoul catalanilor.

Astfel, Barcelona se gândește deja la cum ar putea să-i transfere definitiv pe cei doi internaționali lusitani. Interesul clubului pentru Cancelo și Felix a fost confirmat prin vocea directorului sportiv Deco, și el fost mare internațional portughez.

”Fără dubii, vrem să-i păstrăm pe amândoi și în sezonul următor, și pe viitor. Sunt jucători-cheie pentru noi și sunt fericiți aici. E încă devreme dar ne gândim la negocieri, suntem fericiți cu amândoi”, a spus Deco, pentru RAC1.

Împrumutat și la Chelsea în sezonul precedent de Atletico Madrid, Joao Felix este acum jucătorul Barcelonei până în vară, după care se va întoarce la clubul pregătit de Diego Simeone, unde mai are contract până în 2029. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!