O legendă a fotbalului l-a văzut pe Joao Cancelo jucând și a explodat: "Înțeleg de ce nu i-a plăcut lui Pep Guardiola"

Joao Cancelo Barcelona El Clasico Real Madrid Ronald de Boer Spania Joao Cancelo, fundașul de la Barcelona / Foto: Imago Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 16:02
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 16:04

Real Madrid - Barcelona s-a terminat 3-2, în etapa cu numărul 32 în LaLiga.

Ronald de Boer, campion al Spaniei alături de Barcelona, a exprimat critici puternice la adresa lui Joao Cancelo, mai ales în urma performanței sale din meciul cu Real Madrid.

Ronald De Boer a remarcat: "Acum înțeleg de ce lui Pep Guardiola nu i-a plăcut Cancelo", indicând nemulțumirea față de stilul de joc al fundașului portughez.

  • Joao Cancelo, fundașul Barcelonei / Foto: Imago Images

Olandezul critică jocul lui Cancelo

De Boer și-a continuat critica evidențiind tendința lui Cancelo de a prioritiza acțiunile ofensive în detrimentul responsabilităților defensive, afirmând că fundașul joacă un altfel de fotbal.

"Acest tip joacă fotbalul său propriu. El crede că totul este despre ce faci cu mingea, ești un fundaș, la naiba!" a declarat De Boer, citat de MARCA.

Legenda olandeză a făcut referire în mod specific la prestația lui Cancelo în recentul El Clasico.

Apariția lui Cancelo în El Clasico, unde greșelile sale au contribuit la înfrângerea Barcelonei, a atras foarte multă atenție negativă. De Boer a evidențiat faptul că, în ciuda experienței sale, fundașul continuă să facă aceleași greseli.

"E o nebunie cum Cancelo face mereu și mereu aceleași greseli, la vârsta și experiența sa" a adăugat De Boer.

Totul a ajuns prea departe

Criticile pentru forma slabă a fundașului se întind și dincolo de terenul de joc. Cancelo se confruntă cu critici pe rețelele de socializare, inclusiv atacuri la adresa familiei sale. 

"Văd comentarii pe Instagram care îi doresc moartea fiicei mele nenăscute. Îmi jignesc soția, fiica mea nenăscută, copilul meu. 

Astăzi, lumea este crudă și trebuie să știm să trăim cu ea. Dorința morții unui copil este un lucru foarte grav. Că mă critică ca jucător ca Ferdinand, dar să vorbească despre mine ca jucător, nu ca persoană”, a explicat portughezul.

Clasament LaLiga

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!