Ireal! Câte minute de joc efectiv au fost în Getafe - Barcelona, prelungit cu minimum 10 minute pe repriză 

Getafe Barcelona Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 15 August 2023, 09:38
Data actualizarii: Marti 15 August 2023, 09:41

Barcelona a remizat cu Getafe în prima etapă din LaLiga, scor 0-0, la capătul unui meci controversat și tensionat. 

Catalanii au rămas în 10 oameni din prima repriză, după ce Raphinha a văzut cartonașul roșu, în urma unui fault dur asupra unui adversar. Prima repriză a fost prelungită cu 10 minute, după multe tensiuni pe teren între jucătorii celor două echipe.

În a doua parte și un jucător de-ai gazdelor a fost eliminat, dar tensiunile au continuat, existând multe momente în care jucătorii lui Getafe au avut intrări dure, la limita regulamentului. Și a doua repriză s-a prelungit cu peste 10 minute, după ce Barcelona a reclamat penalty în urma unui fault în careu. 

Arbitrul a analizat faza cu ajutorul VAR și a decis să acorde henț la Gavi, spre furia catalanilor, are au acuzat arbitrajul și deciziile luate împotriva lor. 

Meci-record pentru FC Barcelona 

Partida disputată pe Cloiseum Alfonso Perez a doborât recordul dee cel mai lung joc disputat în LaLiga conform OptaJose, cel puțin din sezonul 2007/08 până în prezent. Conform sursei citate, timpul total de joc a fost 115 minute și 54 de secunde, însă timpul efectiv a fost de doar 60 de minute și 49 de secunde

Discurs dur al lui Xavi, la finalul partidei

Tehnicianul catalanilor nu a avut rețineri la conferința de presă susținută după meci, acuzând maniera de arbitraj.

"I-am spus centralului că permite prea multe faulturi. De aceea m-a eliminat. În urmă cu câteva zile am avut (n.r. - antrenorii) o întâlnire cu arbitrii și aceasta a fost prima regulă despre care am discutat, au spus că îi vor înțelege mai mult pe tehnicieni. Contează ceea ce se întâmplă pe teren. Nu a fost niciun henț. Dacă nu e nimic clar, nu fluiera. Asta ni s-a spus. A fost o rușine", a declarat Xavi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!