Spania

Executia pe care nici doi portari nu o puteau scoate! Comentatorul a INNEBUNIT cand a vazut golul de pe alta planeta! Imagini SENZATIONALE

Getafe a invins-o pe Valencia cu 3-0, sambata, in etapa cu numarul 25 din La Liga.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 10:20
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 10:30

Aflata intr-o criza de forma, echipa condusa de Pepe Bordallas avea nevoie de o victorie ca de aer pentru a-si recastiga increderea.

Prima repriza se indrepta spre un 0-0 fara mari ocazii pentru cele doua echipe, insa a venit un moment de magie pentru mijlocasul defensiv Mauro Arambarri, care a trimis o torpila de la 35 de metri, direct in vinclul portii aparate de Jasper Cillessen, fostul portar al Barcelonei.

  • Executia pe care nici doi portari nu o scoteau vine din La Liga! Comentatorul a innebunit cand a vazut golul de pe alta planeta

Olandezul a deviat putin sutul, insa executia a fost intr-adevar imparabila, chiar si daca mai era inca un portar langa el. Uruguayanul Arambarri si-a ajutat astfel echipa prin golul marcat in minutul 39 sa triumfe cu 3-0, celelalte doua goluri fiind marcate de Jaime Mata si Carles Alena, in minutele 55 si 87.

Valencia a avut si un jucator eliminat, dupa ce in minutul 56 Mouctar Diakhabi l-a faultat pe Nemanja Maksimovic din pozitie de ultim aparator.

In urma acestui rezultat, Getafe a urcat pe locul 13 dupa aceasta victorie, iar Valencia a coborat pe 14, fiind egalata la puncte chiar de rivala din acest meci.

CITESTE SI

Modifică setările cookies