Spania

Când va fi anunțată prelungirea contractului starului de la Barcelona: clauza e de un miliard de euro

FC Barcelona a ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii fundașului central Ronald Araujo (23 de ani), al cărui actual contract expiră în 2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 17:09
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 17:22

Ronald Araujo își va prelungi înțelegerea cu clubul catalan până în 2026, iar contractul urmează să fie semnat cât de curând. Potrivit informațiilor apărute în Mundo Deportivo, agentul fotbalistului și oficialii formației pun la punct ultimele detalii, iar la finalul săptămânii se va concrtiza. 

La începutul lunii aprilie, după o ședință de peste trei ore între între Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei și Edmundo Kabchi, impresarul lui Ronald Araujo, agentul a spus: "Cele două părți se apropie de un acord. În următoarele ore sau zile putem aveam un acord".

Uruguayanul a fost convins să semneze un nou contract, valabil până în 2026. În noul contract, Araujo va avea o clauză de reziliere uriașă, în valoare de un miliard de euro! Potrivit site-urilor de specialitate, Araujo are o cotă de piață de 40 de milioane de euro.

Ronald Araujo a fost transferat de Barcelona în august 2018, de la Boston River, inițial pentru formația secundă. Doi ani mai târziu, uruguayanul a fost promovat la prima echipă, unde a strâns deja 73 de meciuri și șase goluri.

Modifică setările cookies