Când va fi anunțat noul antrenor de la FC Barcelona

fc barcelona Hansi Flick Spania Barcelona logo | Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 21:12
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 21:11

Xavi Hernandez s-a despărțit de FC Barcelona la finele actualei stagiuni.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a anunțat recent că FC Barcelona i-a și găsit înlocuitor lui Xavi. Este vorba despre Hansi Flick, fostul selecționer al Germaniei și fost antrenor la FC Bayern Munchen.

Când va fi anunțat noul antrenor de la FC Barcelona

Duminică seară, Fabrizio Romano a mai făcut un anunț pe rețelele social media referitor la negocierile dintre conducerea catalanilor și neamțul Hansi Flick.

Italianul a informat că cele două părți sunt de acord cu contractul și că Hansi Flick va urma să semneze și să fie prezentat oficial la club următoarea săptămână.

Hansi Flick a antrenat-o ultima dată pe naționala Germaniei, în perioada august 2021 - septembrie 2023, timp în care a bifat 25 de apariții la cârma selecționatei.

La FC Bayern a stat pe banca tehnică în perioada noiembrie 2019 - iunie 2021 și a înregistrat o medie de 2.53 puncte pe meci, potrivit site-urilor de specialitate.

Declarația care poate arunca totul în aer! Xavi a făcut anunțul imediat după demiterea sa de la FC Barcelona

La o zi de la despărțirea oficială dintre Xavi și FC Barcelona, spaniolul a vorbit sincer despre experiența sa pe banca tehnică a catalanilor - AICI DECLARAȚIILE.

Mai mult, Xavi a arătat că nu poartă pică pe clubul catalan și a dezvăluit, totodată, faptul că lasă o portiță pentru o eventuală revenire la FC Barcelona în viitor.

Rămâne de văzut însă dacă acest lucru se va întâmpla sub șefia lui Joan Laporta, mai ales că Xavi l-a iritat destul de zdravăn pe patronul catalanilor.

”Mi-aș dori să revin la Barca într-o bună zi. Barcelona e clubul meu de suflet, am spus-o mereu. Nu închid nicio ușă Barcei și posibilității de a mă reîntoarce într-o zi”, a spus Xavi, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!