"Asta e singura dilema a lui Perez!" Benitez, CONDAMNAT dupa ce a recunoscut ca a gresit cu Barcelona! 

"Asta e singura dilema a lui Perez!" Benitez, CONDAMNAT dupa ce a recunoscut ca a gresit cu Barcelona! 

Santiago Bernabeu i-a cerut demisia lui Rafa Benitez dupa 0-4 cu Barcelona! 

Real Madrid a fost umilita de Barcelona in Spania, iar fanii gazdelor au fluturat la final bastistele albe, semn ca s-au saturat deja de omul adus in vara in locul lui Carlo Ancelotti.

Florentino Perez a ramas calm si analizeaza in acest moment situatia echipei, scrie Marca. "Benitez e condamnat. Mai e singura dilema. Perez se gandeste daca sa-l dea afara acum sau sa astepte pana in iunie. Perez nu e fanul schimbarilor in timpul sezonului, dar antrenorul echipei nu se mai bucura de sustinerea de la inceputul mandatului", scrie Marca.

Rivaldo le-a atras atentia madrilenilor cu o postare curioasa imediat dupa meciul de aseara. El l-a felicitat pe Zidane pentru preluarea postului de antrenor al Realului. Zidane e antrenorul echipei secunde si isi asteapta randul la echipa mare. Sunt sanse mari ca francezul sa fie urmatorul pe lista lui Perez in momentul schimbarii lui Benitez. 

 

Benitez: Am gresit tactica!

 

Spaniolul a recunoscut dupa meci ca nu a ales echipa potrivita in fata Barcei, campioana Europei si a Spaniei. "E clar ca n-am ales bine prima echipa!", a spus el. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT