"Am zis ca e IMPOSIBIL!" Cristiano Ronaldo si-a decis PLECAREA in ianuarie! Anuntul incredibil facut de Jorge Mendes

"Am zis ca e IMPOSIBIL!" Cristiano Ronaldo si-a decis PLECAREA in ianuarie! Anuntul incredibil facut de Jorge Mendes

Cristiano Ronaldo s-a transferat in vara la Juventus dupa 9 ani petrecuti la Real Madrid.

100 de milioane de euro a platit Juventus Torino in vara pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Mutarea a fost una total neasteptata pentru fani si a parut mult timp improbabila. Insa agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a dezvaluit ca discutia despre transfer a pornit cu luni inainte ca ea sa se realizeze!

"Cristiano Ronaldo este cel mai bun din istorie. Meritul acestei afaceri nu este al meu, este al lui Juventus si al (presedintelui) Agnelli, cei care au decis sa-l transfere pe Cristiano Ronaldo. Juve l-a vrut si l-a cumparat, el mi-a spus deja ca vrea sa joace pentru Juventus din ianuarie, asta e adevarul.

Am crezut ca e imposibil, dar ceea ce i-am spus a fost ca este foarte dificil, nu imposibil. Apoi m-am intalnit cu directorii, prima intalnire a fost cu Nedved si Paratici, inainte de partida cu Real. Apoi m-am intalnit cu presedintele clubului si din imposibil am inceput sa cred ca transferul este probabil, si cum a preluat fraiele Agnelli a devenit fezabila. Negocierile au durat vreo 2 luni" a dezvaluit Jorge Mendes pentru Tuttosport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies