Acuzatii socante: "Ma atingea in fiecare zi!" Campionul mondial trecut pe la Barca si City e banuit de hartuire sexuala! Cum s-a aflat totul

Acuzatii socante: "Ma atingea in fiecare zi!" Campionul mondial trecut pe la Barca si City e banuit de hartuire sexuala! Cum s-a aflat totul

Un fost campion mondial este in centrul unui scandal urias la fosta sa echipa.

Clubul de fotbal New York City investigheaza o acuzatie de hartuire sexuala impotriva fostului mare atacant David Villa.

Anuntul a fost facut chiar de clubul la care in prezent evolueaza Alexandru Mitrita, internationalul roman de 25 de ani.

"Clubul de fotbal New York City a aflat de acuzatiile facute de un fost intern, vazandu-le pe social media. Luam aceasta problema extrem de in serios si nu toleram hartuirea in niciun fel, in niciun domeniu al organizatiei noastre. Am lansat imediat o ancheta in aceasta privinta", a scris clubul intr-un comunicat.

In urma cu o saptamana, o fosta angajata practicanta a clubului NYCFC, care poarta numele Skyler B pe Twitter, a descris cum David Villa 'o atingea in fiecare zi' in timpul celor cinci ani in care a fost la club.

"Am crezut ca primesc oportunitatea unei perioade de viata cand am primit acest stadiu. Ceea ce am primit a fost ca David Villa ma atingea in fiecare zi, iar sefii mei credeau ca este un material de comedie excelent. Femeile suficient de curajoase sa-si spuna povestile lor cu voce tare sunt eroii mei", a spus tanara.

David Villa a raspuns printr-o declaratie oficiala lansata in mediul online si neaga orice acuzatie:

"Obiectez cu tarie acuzatiile facute despre mine pe Twitter. Aceste acuzatii sunt in intregime false si le refuz. Este greu de inteles de ce acest lucru nu a fost spus anterior daca cineva se simte inconfortabil in orice moment", se arata in comunicatul lui David Villa.

El a cerut, de asemenea, ca 'Mass-media si publicul sa ii respecte, in aceasta privinta, dreptul la prezumtia de nevinovatie'.

Villa a semnat cu New York City in 2014 si pe parcursul sederii sare la club a fost unul dintre cei mai importanti jucatori. In 2016 a fost declarat cel mai valoros jucator din MLS, dupa ce a reusit sa inscrie 23 de goluri.

Atacantul a fost campion mondial cu Spania in 2010 si campion european in 2008. In 2011 castiga cu Barcelona Liga Campionilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 5 decembrie: 500.273 de persoane infectate și 12.052 de decese
BRAT

Modifică setările cookies