Un roman face senzatie pe cel mai tare site de bodybuilding din lume. Cum a reusit intr-un an sa se transforme

Un roman face senzatie pe cel mai tare site de bodybuilding din lume. Cum a reusit intr-un an sa se transforme

Horia-Paul Schiopu si-a spus povestea pentru Bodybuilding.com dupa ce a fost desemnat omul cu 'transformarea saptamanii'

In doar un an, Horia-Paul Schiopu a reusit sa se transforme dintr-un copil slabut, intr-un competitor la concursuri de bodybuilding. El si-a spus povestea pentru cel mai mare site de bodybuilding din lume. "Pasiunea mea a inceput cand aveam 9 ani. Tatal meu a concurat si am urmarit CD-uri si DVD-uri de la competitii, filme si antrenamente. Si ma gandeam ca daca ajung macar jumatate din cum sunt acei oameni, voi fi mai mult decat fericit.

Cand am implinit 16 ani, am inceput sa ma gandesc mai serios la bodybuilding si l-am rugat pe tatal meu sa ma duca la sala si la antrenamente. Am inceput pe 8 martie 2013. Pe drumul spre sala, mi-am fixat un tel: ca anul urmator sa particip la Campionatul National.

La inceput nu stiam foarte multe, insa am fost ghidat de tatal meu. Progresam intr-un mod constant. Apetitul meu pentru cunostinte era imposibil de saturat. Voiam sa invat cat de multe puteam pentru a fi cea mai buna versiune a mea" a povestit Horia.

El a reusit sa ajunga la Campionatul National, terminand pe locul 4. In doar un an el a ajuns de la 62kg si un procent de grasime de 9%, la 73kg si un procent de grasimte de 5%.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies