Primele informatii din FIFA 14: "Este un joc URIAS!" Schimbarea care ii va obliga pe gameri! Cum ar putea sa devina PES 14 cel mai tare joc de fotbal:

PES 14 EA Sports FIFA 14 Konami Show
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2013, 11:00
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2013, 10:59

Cei de la EA Sports au dezvaluit pe ce se vor axa pentru urmatorul joc din seria FIFA. In 2014 insa, Konami ar putea sa le ia fata cu noul joc din seria Pro Evolution Soccer!

Este finalul lunii martie iar informatii despre urmatorul joc din seria FIFA incep sa apara! Lansat de obicei in luna septembrie, jocul celor de la EA Sports va incerca in acest an sa cucereasca definitiv gamerii cu o tactica clara - jocul online!

Producatorul executiv David Rutter spune ca vor aparea noi moduri de a juca cu alti gameri online insa nu va fi in niciun fel neglijat singer-player-ul. "FIFA este deja un joc urias si va fi si mai mare. Cineva care are o consola conectata la internet este conectat total la EA Sports Football Club. Tot ce faci in joc conteaza in progresul nivelului tau.

Vom face mai multe update-uri cu jucatori profesionisti si vor fi din ce in ce mai multe provocari din meciuri reale. Veti primi din ce in ce mai multe lucruri de acest gen in urmatorii ani".

Exista si zvonuri care spun ca Microsoft ar putea incheia un parteneriat cu EA astfel ca FIFA 14 sa fie lansat doar pe Xbox 720, nu si pe PS4!

Nu sunt multe informatii insa e clar ca cei de la EA Sports vor trebui sa vina cu ceva major. Asta pentru ca cei de la Konami, creatorii seriei PES, pregatesc un nou game engine pentru jocul din acest an! Nu numai ca va fi primul joc PES care va fi lansat pe Xbox 720 si PS4 dar va fi primul joc care va avea Fox engine care a fost folosit in Metal Gear Solid: Ground Zero.

Un lucru interesant pe care il va avea PES in urmatorul joc este match momentum - Un exemplu despre cum va functiona acesta este cum Steven Gerrard va fi capabil sa ignore scandarile ostile ale fanilor adversi si ii va incuraja pe jucatorii de langa el sa castige

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!