Explicatia pentru terenul de fotbal construit in jurul unui COPAC! Primarul a cheltuit 80.000 de lei din bugetul local. Ce vrea sa faca acum

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Iunie 2015, 20:43

	Explicatia pentru terenul de fotbal construit in jurul unui COPAC! Primarul a cheltuit 80.000 de lei din bugetul local. Ce vrea sa faca acum

www.stirileprotv.ro / Fotbalul poate sa fie un sport cu obstacole. Se intampla asta intr-un sat din Mures, unde primaria a investit 80 de mii de lei intr-un teren de sport neobisnuit.

Mai exact, a fost construit in jurul unui stejar batran. Satenii au insistat sa nu fie taiat copacul despre care spun ca este secular.

Asa se joaca fotbal in satul Tonciu, din judetul Mures. Pentru binele lor, cei care iubesc acest sport s-au obisnuit sa ocoleasca stejarul inalt de peste 20 de metri. Altfel si-au facut regulile lor de joc. Ori de cate ori copacul este lovit de minge se considera "out".

Arborele vechi de sute de ani este considerat simbolul localitatii, asa ca multi au ajuns sa-l indrageasca si s-au opus taierii lui atunci cand a fost construit terenul. Cum intr-o parte este o parcela privata iar in cealalta dispensarul, s-a ales varianta de mijloc. Cu stejarul in mijloc.


Dar cum exista pericolul ca unii sa se accidenteze, primarul vrea sa ia cateva masuri de siguranta.

Ioan Milasan, primarul comunei Faragau: "Masura o stabilesc acuma, in timp de doua zile clarific. Pun in jurul lui ceva de amortizare."

Ion Cazacu, administratorul terenului: "Trebuie taiat ca trebuie sa se joace copii, impinge unul pe altul si unul sparge capul unul asa, unul cu piciorul."

Deocamdata, este clar un lucru. Terenul a costat 80 de mii de lei, din bugetul local.

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies