Football Manager Show

Echipele de top din Premier League vor folosi baza de date a jocului Football Manager pentru a cumpara jucatori

Englezii de la The Guardian scriu astazi ca cei de la Sports Interactive, creatorii jocului Football Manager, vor ajuta marile echipe din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 August 2014, 18:25
Data actualizarii: Luni 11 August 2014, 18:26

Cele mai importante cluburi din Premier League si nu numai folosesc pentru scouting Prozone Recruiter, o platforma online de analiza a jucatorilor. Aceasta va fi 'imbogatita' cu ajutorul bazei de date a celor de la Sports Creative, creatorii jocului Football Manager.

Biograficele, situatiile contractuale si informatiile in ceea ce priveste pozitiile jucatorilor vor fi incorporate in Prozone.

"Prozone Recruiter a fost creat pentru a ajuta intuitia scouterilor si antrenorilor, oferind informatii detaliate despre performantele a peste 80.000 de jucatori din intreaga lume" a declarat CEO-ul Prozone, Thomas Schmider. "Baza de date Sports Interactive este extrem de exacta si o resursa valoroasa care va imbunatati serviciul de recrutare pe care il oferim"
a mai spus Schimder.

"De ani de zile auzim povesti despre manageri din realitate si scouteri care folosesc baza noastra de date pentru procesul de recrutare. De acum, este oficial.. managerii reali din intreaga lume vor gasi si compara jucatori folosindu-se de datele si cercetarile sistemului care este foarte familiar celor care joaca Football Manager. Informatiile stranse de reteaua noastra cu ajutorul a peste 1.300 de scouteri din intreaga lume, in combinatie cu datele de performanta incredibile ale celor de la Prozone alcatuiesc o unelta nepretuita pentru orice club de fotbal care ia in serios recrutarea de jucatori" a declarat directorul de studio de la Sports Interactive, Miles Jacobson.

Modifică setările cookies