hawaii alerta nucleara Show

E incredibil ce au cautat oamenii din Hawaii pe internet in momentul alarmei de sambata! Au fost facut publice rezultatele bizare

Sambata trecuta locuitorii din Hawaii au trecut printr-o experienta teribila. Pret de 38 de minute s-a crezut ca o racheta balistica va lovi insula.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Ianuarie 2018, 17:51
Data actualizarii: Joi 18 Ianuarie 2018, 17:54

Administratorii PornHub au observat doua modificarii uriase in traficul inregistrat de cel mai mare site pentru adulti in timpul alertei nucleare. Mai intai, atunci cand a fost lansat anuntul apocaliptic, traficul site-ului a scazut cu 77% fata de o perioada normala. Dupa ce autoritatile au anuntat ca totul a fost o alarma falsa, traficul site-ul pe zona Hawaii s-a stabilizat, insa dupa doar cateva minute a crescut cu 50% mai mult decat media normala.

Sambata trecuta, un anunt terifiant a intrerupt transmsia TV a partidei Tottenham-Everton. Atunci, locuitorii din Hawaii erau anuntati ca o racheta va lovi insula in cateva minute. Din fericire, totul s-a dovedit a fi o alarma falsa. Autoritatile si-au dat seama de acest lucru dupa 38 de minute, aceasta fiind perioada de timp in care o racheta balistica lansata din Rusia, Coreea de Nord sau China poate lovi insula din Pacific.

Dupa ce au investigat incidentul, autoritatile din Hawaii au ajuns la concluzia ca haosul general a fost generat de o eroare umana. Un angajat de la Centrul de Management al Dezastrelor din Hawaii a apasat un buton gresit in momentul schimbului de tura si astfel a fost lansat anuntul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!