Cum se apara Coman de Deaconu si de Comisie? A primit doua sabii de la Sora si manusile lui Ghita!

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Martie 2008, 20:03
COMAN-DO

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

In plina revolutie impotriva Federatiei Nasului Sandu, a Comisiei de Disciplina si a arbitrului Deaconu, Rapidul s-a inarmat: Coman a primit doua sabii de samurai, dar si manusile castigatoare de la Local Kombat. In ziua in care a implinit 29 de ani, Coman a primit cadourile surpriza de la prietenii sai, Sora si Ghita.

Rapidistul Coman promite insa ca nu va folosi armele impotriva lui Deaconu sau a oamenilor din Comisia de Disciplina, care au dat Rapidului meci pierdut la masa verde cu Steaua.

Coman a ramas bun prieten cu verii Sora si Ghita dupa ce acum doi ani s-au antrenat impreuna. Ca sa le faca fata greilor din Local Kombat, Coman a fost ajutat atunci de Daniel Niculae.

Sora i-a daruit lui Coman doua sabii de samurai, iar Ghita i-a facut cadou manusile cu care l-a doborat pe francezul Kemayo in ultima gala Local Kombat.

Petrecerea de 29 de ani ar putea fi ultima pe care Coman o da ca jucator al Rapidului. In vara, dupa Euro, Coman ar putea parasi Giulestiul.

Citeste si:

Rapid

Coman

BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT