Cea mai nebuna familie din fotbal! Sora lui Balotelli e insarcinata cu un fost coleg de-al lui Super Mario! Barbatul pentru care a renuntat la relatia cu o femeie

Autor: Sport.ro
Joi 03 Ianuarie 2013, 22:35

Balotelli a devenit tata la finalul anului trecut! A aflat ca si sora sa e gravida. Vestea n-a picat prea bine pentru starul lui City, mai ales ca tatal copilului e un fost coleg de-al sau - Obafemi Martins. La 28 de ani, Martins va avea 5 copii, cu 4 femei diferite!
 

Abigail Balotelli a aflat ca e insarcinata dupa Craciun. Abigail si Obafemi formeaza un cuplu de 6 luni si vorbesc deja de casatorie.

Vestea ca vor avea un copil l-a suparat pe Balotelli. "Ma respecta si il respect. Poate e putin gelos si nu vrea ca sora lui sa aiba o relatie cu cineva mai mare decat ea", a spus Martins, care a fost coleg cu Balotelli la Inter. Nigerianul Martins joaca acum in Spania la Levante.

Abigail are 24 de ani si a avut acum un an o relatie si cu o femeie - cu fosta iubita a lui Balotelli, Sara Tommasi. Ambele fete au recunoscut legatura, care a durat cateva luni.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT