"Baiatul cu bicicleta e vecinul meu de bloc, Novak Djokovici" :) Mihaela Radulescu, impresionata de simplitatea numarului 1 din tenis in drumul spre un nou trofeu

Novak Djokovic Monte Carlo Show
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2016, 15:10
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2016, 15:20

Djokovici joaca cu Monfils in optimile de finala ale turneului de la Monte Carlo.

Mihaela Radulescu s-a trezit cu un vecin surpriza in blocul din Monte Carlo. Novak Djokovici este vecinul ei pe durata turneului de la Monte Carlo.

Vedeta ProTV a fost impresionata de simplitatea omului care ocupa de luni bune prima pozitie in clasamentul mondial.

"Masinile apartin unor faimosi jucatori de tenis veniti la turneul care incepe astazi in Monaco - Rolex Masters. Bicicleta si domnul de pe ea... apartin teoriei mele prin care reusita suprema, in orice domeniu, tine si de modestie si de antrenament constant si de relaxarea campionului, care are deja tot ce si-a dorit - e numarul 1 mondial. Da, biciclistul e Novak Djokovic, intamplator vecin cu mine in bloc, care se deplaseaza spre locul faptei, arena de tenis, pentru calificari. Mai fac o precizare - drumul pana acolo contine si vreo 2 super pante... de urcat, pe care vad, de obicei, doar bikeri profesionisti. Si chiar si pe ei cu limba scoasa."

"Imi dati voie sa concluzionez ceva? Macar pentru ca am mai intervievat vreo 40 de cetateni de pe planeta, in colectia mea , "Cei mai buni din lume" (castigatori de Nobel, Oscar, autori de bestseller-uri, campioni mondialí in varii sporturi etc). Cred ca nu poti deveni legenda, daca nu ramai om. Si nu poti fi la inaltime in domeniul tau, daca nu ramai cu picioarele pe pamant.", a scris Mihaela Radulescu pe pagina de Facebook.

 

#zicsieu #bestintheworld #ceimaibunidinlume #montecarlorolexmastersMasinile apartin unor faimosi jucatori de tenis...

Posted by Mihaela Radulescu Schwartzenberg on Sunday, April 10, 2016
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!