Ana Maria Prodan vs. Simona Sensual! Fotbalisti, pe care o vreti impresar?

RAZBOIUL SANILOR!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Decembrie 2007, 09:51
Data actualizarii: Marti 04 Decembrie 2007, 09:51

Razboi intre Simona Sensual si Ana Maria Prodan! Blonda Simona Sensual, dezamagita ca echipele romaneste nu vor mai aduce la Bucuresti pe Real, sau Lyon, a anuntat ca vrea sa devina impresar de fotbalisti. Insa, singura femeie imprsar din Liga lui Mitica, Ana Maria Prodan, a sarit la gatul blondei spunand ca nu are fata de meseria asta.

'Simona ar trebui sa-si vada de meseria ei, de manechin sau care o fi, adica sa revina cu picioarele pe pamant. Impresariatul in fotbal e o chestie dura, intr-o lume a barbatilor, extrem de misogina. Daca vrea sa intre in acest domeniu doar ca sa cunoasca fotbalisti, o sfatuiesc sa se duca in discoteca. Crede ca, daca a avut succes prezentand vremea in sanii goi, ii va merge in acelasi fel si ca impresar?!', a spus Ana Maria pentru Libertatea.

  • Ana Maria Prodan vs. Simona Sensual! Fotbalisti, pe care o vreti impresar?

Simona nu crede, insa, ca sanii au ajutat-o in cariera: "Ca sa ai succes, nu conteaza doar sanii. Ce daca am prezentat rubrica "Vremea"?! Acest lucru nu e un dezavantaj. Important e sa obtii ceea ce vrei. Cred ca notorietatea ma va ajuta in aceasta cariera. Eu nu caut un iubit fotbalist apucan-du-ma de impresariat. Probabil ca asa a facut ea si de aceea ma sfatuieste si pe mine. Eu vreau sa fac bani cu si pentru fotbalisti", a raspuns Simona.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!