"Viitorul - Astra a strans sublimul si ridicolul intr-o singura partida!" Mihai Mironica, despre duelul echipelor de la coada clasamentului

"Viitorul - Astra a strans sublimul si ridicolul intr-o singura partida!" Mihai Mironica, despre duelul echipelor de la coada clasamentului

Sublimul a venit din calitatea jocului Viitorului. 

Din frumusetea fazelor in care s-a marcat, chiar din calitatea generala a jocului echipei pe care nu stim cat de mult o mai conduce Gica Hagi. Matan confirma ca s-a intors “barbat” din stagiul de la Voluntari si este cel mai bun jucator al Viitorului in acest inceput de sezon. Gabi Iancu este o perla a Ligii 1, iar pastrarea lui la Ovidiu in locul unui transfer in lumea araba este un mare succes chiar pentru intregul campionat. Iar jocul perfect al tripletei ofensive a Viitorului a fost completat de un Luckassen inspirat, prompt. O inventie a lui Poli Iasi in prima jumatate a acestui an de care s-a grabit apoi sa profite Gica Hagi. O dovada ca binele echipei chiar si pentru Viitorul nu este neaparat promovarea tineretii autohtone atunci cand Luckassen joaca pur si simplu mai bine decat George Ganea.

Ridicolul a venit in acest meci din partea lui Istvan Kovacs, arbitrul ajuns la un nivel atat de ridicat in fotbalul european. Lipsit probabil de concentrarea pe care o are la partidele internationale, Kovacs i-a refuzat Astrei o lovitura de la 11 metri atat de clara la faultul lui Ghita asupra lui Fatai. Si apoi a dictat un penalty hilar la caderea lui Seto langa Matei. In logica buruienoasa a fotbalului nostru de cooperativa, Kovacs si-a anulat greseala de la faza cu Fatai. De fapt, el si-a dublat-o cu doua momente extrem de importante judecate “ageamistic”. As remarca si faptul ca trebuie s-o lasam mai moale si cu unele idealizari. Iata, si un japonez poate simula si pacali un arbitru. Bine, asta daca nu cumva Kovacs astepta deja sa fie pacalit, simtind ca a gresit la refuzarea acelui penalty la faultul asupra lui Fatai.

Astra este o enigma. O echipa buna aflata in deriva. Cred ca, avandu-i si pe Budescu si Radut, ea se poate transforma radical. Deocamdata, il viruseaza chiar si pe Alibec, giuvaierul care-si pierde din luciditate cand vede ca totul se prabuseste in jurul lui. La nationala, Mirel Radoi va trebui sa apeleze la metoda clasica si sa-i dea un reset lui Denis pentru a-l avea din nou pe acel Alibec de la Klagenfurt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies