VIDEO Toți tricolorii, la retrogradare! Cum se fac de râs pe salarii imense fotbaliștii români din Arabia Saudită

andrei burca Alin Tosca andrei cordea Ciprian Tatarusanu florin tanase Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 12:28
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 12:35

Nu mai puțin de șase fotbaliști din România evoluează în prezent în Saudi Pro League.

* EURO 2024 este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO

România se află pe locul 4 în clasamentul țărilor care dau fotbaliști străini în prima ligă din Arabia Saudită, după Brazilia (27 de jucători), Maroc (11) și Portugalia (9) și la egalitate cu Algeria (6).

Însă, cu excepția lui Nicolae Stanciu (Damac FC, locul 8), toți ceilalți cinci foști sau actuali tricolori, atrași aici de salariile imense, se află pe ultimele poziții în Saudi Pro League, la retrogradare!

Astfel, după 27 de etape (din totalul de 34), Andrei Cordea se află cu Al-Tai pe locul 17 (penultimul, 23 de puncte), Andrei Burcă și Florin Tănase pe 16 cu Al-Okhdood (24 de puncte, retrogradează în liga secundă locurile 16-18), Ciprian Tătărușanu pe 15 cu Abha Club (25 de puncte) și Alin Toșca pe 14 cu Al-Riyadh (tot 25 de puncte - următoarea clasată, pe 13, are deja 30 de puncte).

Practic, este aproape imposibil ca în acest sezon să nu retrogradeze cel puțin o echipă la care este legitimat vreun fotbalist român!

Rezumatul video al meciului Al-Fayha - Al-Okhdood 3-0 din ultima etapă, cu Andrei Burcă și Florin Tănase titulari la oaspeți

Clasamentul din Saudi Pro League

Clasamente oferite de Sofascore
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!