Nationala

SUPER VIDEO! Secretul din vestiarul Romaniei! "Sa facem istorie pentru Romania!! Ne schimbam carierele!" Ce au URLAT jucatorii Romaniei inainte sa bata Tara Galilor

Echipa nationala U21 a avut parte de un nou discurs motivational inaintea confruntarii cu Tara Galilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 21:06
Data actualizarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 21:16

Pustii lui Radoi au invins nationala U21 a Tarii Galilor cu 2-0 si este in proportie de 99% calificata la Campionatul European din 2019. 

In vestiar, inainte de a intra pe teren, elevii lui Mirel Radoi au avut parte de un nou discurs motivational al lui George Puscas, urmat de un indemn al portarului Andrei Radu. 

"Baieti, un singur lucru: daca am ajuns pana aici, n-am ajuns degeaba. 100% suntem cei mai buni. Astazi trebuie sa intram pe teren pentru noi, pentru familiile noastre si pentru toti romanii care ne urmaresc. Pentru ca anul viitor noi nu mergem acolo ca sa facem prezenta, 100%. Noi acum batem aici si mergem acolo sa ne schimbam carierele, si nu doar, sa scriem istorie pentru Romania, da?! Hai baieti!", le-a spus Puscas coechipierilor sai. 

Discursul sau a fost urmat de un strigat de lupta al echipei U21 a Romaniei, al carui ton a fost dat de portarul Andrei Radu. 

"Strigam cat putem de tare 'Romania!'. Vreau sa va vad, vreau sa vad dorinta in ochii vostri! 1,2,3: 'HAI ROMANIA!'", a fost indemnul portarului Radu. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies