Romania - Spania Echipa Nationala Florinel Coman Narcis Raducan Nationala

ROMANIA - SPANIA: Trebuie sa fie convocat Florinel Coman? FCSB continua protestele

Romania - Spania e la 21:45 la PROTV! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2019, 21:23
Data actualizarii: Joi 05 Septembrie 2019, 21:29

FCSB nu da in premiera niciun jucator la echipa nationala. Romania intalneste Spania pe National Arena, dar jucatorii lui Bogdan Arges Vintila vor privi la TV. Gigi Becali l-a atacat dur pe Cosmin Contra, cel care i-a transmis sa isi vada de echipa si sa nu retrogradeze. Narcis Raducan crede totusi ca Florinel Coman putea face parte din lot, chiar daca nu ar fi fost titular.
 

Narcis Raducan: Asa se construieste cariera unui viitor international


"Nu stiu daca era titular, dar asa se construieste cariera unui viitor international, cu un statut de certitudine. Trebuie sa il ajuti in unele momente.

E un jucator care a crescut foarte mult. A avut evolutii oscilante, dar cresterea este vizibila, atat in atitutine, cat si in jocuri", a spus directorul sportiv al lui FCSB.
 

Cum l-a atacat Becali pe Contra

 

"Nu ma deranjeaza ca nu a luat niciun jucator. Acum trei zile am avut 8 milioane pe Coman. Pai daca am avut 8 milioane pe Coman... Coman la ora asta se aseamana cu Neymar. Coman, Pantiru, Oaida, Ovidiu Popescu sunt 4 jucatori pe care cred ca trebuia sa-i convoace.

Dar Contra e specialist. Pai daca tu nu-l iei pe Florinel Coman? Pai tine nu ti-e rusine, ba? Ai un jucator ca Florinel, iti face diferenta. Nu vrei ca e la Steaua si ca ai dusmanie pe Steaua? Nu o sa ai rezultate, o sa fii dat afara si o sa fie adus unul care nu are dusmanie.

Cu cine o sa joace? Cu Gicu Grozav? Pai Florinel Coman e jucator pe care poti sa-l joci...cam asa specialisti sunt ei, cand il lasa pe Coman afara. Coman e barna in ochi! Cum sa nu-l vezi pe asta? Pai tu il iei pe Grozav si nu il iei pe Coman?", a declarat Gigi Becali, la ProX.

Modifică setările cookies