ROMANIA - INSULELE FEROE 4-1 | Ianis Hagi, MAGISTRAL in meciul cu Feroe! Reactia capitanului de la Viitorul dupa o partida de exceptie

ROMANIA - INSULELE FEROE 4-1 | VIDEO REZUMAT AICI

Romania a castigat al doilea meci al grupei din preliminarii, scor 4-1. Elevii lui Contra s-au impus fara emotii, iar Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai nationalei.

Ianis Hagi a intrat la pauza, dar s-a facut rapid remarcat. S-a aflat in centru a cel putin 3 ocazii uriase ale Romaniei in repriza a doua.

"Era important sa castigam. Veneam dupa o infrangere neasteptata. Alta optiune nu era, doar victoria. Mereu imi doresc sa imi ajut echipa, prin pase de gol si goluri. Sunt fericit ca am castigat, sunt fericit ca au marcat atacantii.

Mie nu prea imi plac zilele libere. Imi place sa muncesc, sa ma antrenez. Nu fac eu convocarile, sunt doi selectioneri, la nationala mare si la nationala de tineret, ei decid unde voi juca", a declarat Ianis Hagi pentru ProTV.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. Prezența a depășit 36%. Condiția în care va fi validat
BRAT