Kostas Manolas Al-Sharjah Cosmin Olaroiu Campionate externe

VIDEO Noul star al lui Olăroiu, speriat de leul adus pentru filmarea prezentării! Reacția lui a devenit virală 

Al-Sharjah a făcut câteva transferuri de răsunet în acest sezon, iar ultimul star transferat a devenit viral. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 13:41
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 13:46

Kostas Manolas (31 ani) este ultimul fotbalist transferat de gruparea pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah. Transferat de la Olympiakos, fundașul central grec a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita prea curând la filmările clipului de prezentare. 

Șeicii au ales un mod inedit de a-l prezenta pe Kostas Manolas, aducându-i un leu la prezentare, pentru a-l include în videoclip. Grecul a fost surprins la filmări, în momentul în care se afla în apropierea felinei, iar ce a urmat a devenit viral. 

Kostas Manolas, speriat de leul de la filmările clipului de prezentare 

Fundașul grec a fost filmat de o persoană care se afla în apropierea sa, iar la un moment dat, leul a răcnit. Manolas s-a speriat vizibil în momentul în care felina a răcnit și s-a îndepărtat rapid de locul în care se afla. Filmările au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. 

Kostas Manolas este al treilea star transferat de Al-Sharjah în această perioadă, după ce echipa lui Cosmin Olăroiu a mai obținut semnăturile lui Paco Alcacer și Miralem Pjanic, foști jucători la FC Barcelona. 

Modifică setările cookies