Contra il asteapta pe Marica la nationala, insa pune o conditie! "Sa mai dea jos 10 kilograme!" Gestul impresionant al fostilor fotbalisti!

Fostii fotbalisti organizat o partida in scopuri caritabile.

Cosmin Contra si Ciprian Marica au particiap la un meci caritabil organiat la Timisoara. Contra a fost antrenor-jucator si l-a remarcat pe Marica in meciul castigat de nationala, 7-6 cu legendele Timisoarei.

Fostul atacant al nationalei l-a impresionat pe actualul selectioner, insa acesta pune o conditie: "Daca mai da jos 10 kilograme, il chem".

Inaintea meciului a fost licitiatie de tricouri. Contra a dat 9.000 de lei pe tricoul lui Marica, iar cei 20 de mii de euro stransi la licitatie au fost donati unui spital de copii. Printre cei care au participat la eveniment s-a numarat si eroul de la Sevilla. Duckadam si-a pus manusile la bataie.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
BRAT