Ce conditii ar pune Gica Hagi pentru a prelua echipa nationala: "N-o sa-l intereseze banii sau cine e acolo, dar va cere asta"

Ce conditii ar pune Gica Hagi pentru a prelua echipa nationala: "N-o sa-l intereseze banii sau cine e acolo, dar va cere asta"

Romania infrunta Norvegia (15 noiembrie) si Irlanda de Nord (18 noiembrie), IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

Selectionerul Mirel Radoi a declarat ca dupa meciurile din aceasta luna isi va hotari viitorul pe banca echipei nationale. Gica Hagi este unul dintre oamenii vazuti drept viitorii selectioneri ai Romaniei. 

Ioan Becali a vorbit despre posibilitatea ca Hagi sa preia echipa nationala. Impresarul este de parere ca fostul antrenor de la Viitorul va pune conditii importante pentru a face pasul acesta si a comentat si problemele pe care le-a observat in cadrul echipei. 

"Eu cred ca, e parerea mea, nu am vorbit cu el, dar Hagi va pune conditii sa vina la nationala, conditii contractuale. Hagi e milionar, el vine la nationala si isi va lua un contract de 4-500.000 de euro pe an. Va pune conditii ca nimeni sa nu-l deranjeze si cu asta basta. Vrea prime de calificare. Trebue sa faca un acord cu presa, ca o sa-l zapaceasca, daca va convoca jucatori de la el. Isi asuma. Si Mirel, el a spus-o, a fost macelarit. 

Eu cred ca Gica vine sa lucreze la federatie, dar n-o sa-l intereseze cine e acolo. Vrea biroul lui, conditiile lui, asta, asta, asta. Daca te duci la Viitorul, iti dai seama ca asta ar vrea.

De 6, 7 ani de zile nu avem un schelet al echipei nationale. Noi nu avem o baza pe ce sa construim echipa. Noi am rulat cred ca 100 si ceva de jucatori, poate 120-130 de jucatori in ultimii 7 ani. Noi aveam un schelet. Pai, din generatia asta, daca tot a fost, hai sa tinem o baza, un nucleu de 6, 7 jucatori", a declarat Becali, potrivit Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies