Ce conditii ar pune Gica Hagi pentru a prelua echipa nationala: "N-o sa-l intereseze banii sau cine e acolo, dar va cere asta"

Ce conditii ar pune Gica Hagi pentru a prelua echipa nationala: "N-o sa-l intereseze banii sau cine e acolo, dar va cere asta"

Romania infrunta Norvegia (15 noiembrie) si Irlanda de Nord (18 noiembrie), IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 

Selectionerul Mirel Radoi a declarat ca dupa meciurile din aceasta luna isi va hotari viitorul pe banca echipei nationale. Gica Hagi este unul dintre oamenii vazuti drept viitorii selectioneri ai Romaniei. 

Ioan Becali a vorbit despre posibilitatea ca Hagi sa preia echipa nationala. Impresarul este de parere ca fostul antrenor de la Viitorul va pune conditii importante pentru a face pasul acesta si a comentat si problemele pe care le-a observat in cadrul echipei. 

"Eu cred ca, e parerea mea, nu am vorbit cu el, dar Hagi va pune conditii sa vina la nationala, conditii contractuale. Hagi e milionar, el vine la nationala si isi va lua un contract de 4-500.000 de euro pe an. Va pune conditii ca nimeni sa nu-l deranjeze si cu asta basta. Vrea prime de calificare. Trebue sa faca un acord cu presa, ca o sa-l zapaceasca, daca va convoca jucatori de la el. Isi asuma. Si Mirel, el a spus-o, a fost macelarit. 

Eu cred ca Gica vine sa lucreze la federatie, dar n-o sa-l intereseze cine e acolo. Vrea biroul lui, conditiile lui, asta, asta, asta. Daca te duci la Viitorul, iti dai seama ca asta ar vrea.

De 6, 7 ani de zile nu avem un schelet al echipei nationale. Noi nu avem o baza pe ce sa construim echipa. Noi am rulat cred ca 100 si ceva de jucatori, poate 120-130 de jucatori in ultimii 7 ani. Noi aveam un schelet. Pai, din generatia asta, daca tot a fost, hai sa tinem o baza, un nucleu de 6, 7 jucatori", a declarat Becali, potrivit Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Americanii stau la coadă pentru ajutoare. SUA trec prin cea mai gravă criză de sănătate publică de la gripa spaniolă
BRAT

Modifică setările cookies