"Nu il recomanda NIMIC in fata altora!" Reactie DURA dupa ce Mutu a fost ales noul selectioner al nationalei de tineret

"Nu il recomanda NIMIC in fata altora!" Reactie DURA dupa ce Mutu a fost ales noul selectioner al nationalei de tineret

Numirea lui Adi Mutu ca selectioner al nationalei de tineret a Romaniei a surprins in lumea fotbalului.

Adrian Mutu urmeaza sa fie anuntat oficial ca noul selectioner a Romaniei U21, iar numirea lui nu a lasat indiferenta lumea fotbalului. Fostul sau coechipier, dar si actual prieten, Ciprian Marica, a vorbit la Digi Sport despre numirea acestuia si s-a declarat surprins de alegerea pe care Federatia a facut-o.

"Adi e prietenul meu, dar vreau sa fiu corect. Ii doresc sa aiba cele mai bune rezultate si il sustin in totalitate, dar realmente nu exista ceva care sa il recomande la echipa nationala in fata altora.

Apoi, este dificil sa vii dupa performantele lui Mirel Radoi la U21. Adi Mutu si-a luat o responsabilitate mare, foarte mare. Are o experienta asa si asa ca antrenor. Daca nu va reusi la U21, unde acum sunt asteptari foarte mari, va fi greu pentru el.

Sa vedem daca are fler la fotbalisti. Este altceva sa fii antrenor si altceva sa fii selectioner. A contat si ca Mutu l-a sprijinit pe Razvan Burleanu. Dar Federatia a fost inspirata cand l-a pus pe Mirel, nici pe el nu il recomanda mare lucru. Sa speram ca au fost inspirati si acum", a declarat Ciprian Marica la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies