Victorie rapida pentru Daniel Ghita, la revenirea in ring! TKO in prima runda prin "specialitatea casei"

Victorie rapida pentru Daniel Ghita, la revenirea in ring! TKO in prima runda prin "specialitatea casei"

Daniel Ghita a revenit cu o victorie in ring.

Absent de mai bine de 4 ani din ring, Daniel Ghita a revenit aseara intr-un meci de kickboxing, luptand cu Dzevad Poturak in gala Colosseum de la Cluj.

Ghita si Poturak au o istorie lunga, luptand de 3 ori pana aseara, Poturak castigand in 2008, iar Ghita in 2010 si 2012. Aseara, Ghita si-a trecut o noua victorie in palmares in fata bosniacului, dupa mai multe lovituri joase de picior ce l-au facut pe Poturak sa abandoneze rapid in prima repriza.

De altfel, low kick-urile romanului au fost arma sa principala si in perioada de glorie, cand era numarul 1 in circuitul GLORY. Printre victimele loviturilor sale de picior se numara Anderson Silva, Jamal Ben Saddik, Mourad Bouzidi, Fikri Ameziane, Sergei Kharitonov, Sergei Lascenko sau Tomas Hron.

Dupa meci, Ghita a avut si un mesaj pentru fanii sai: "Va multumesc tuturor, fanilor, sponsorilor, prietenilor si tuturor ca ati fost langa mine! Celor care nu ati fost langa mine, va multumesc! A fost o mare onoare sa castig in orasul lui Avram Iancu in anul Centenarului! Desi sunt bucureștean, iubesc Transilvania...iubesc toti romanii de pretutindeni! Noi trebuie sa ne unim si sa ne iubim", a fost mesajul postat pe pagina sa de Facebook.VIDEO PROTVPLUS.RO

Familia lui Dincă, audiată 9 ore la DIICOT. Avocat: „Contraziceri extraordinare între declaraţii”
BRAT