El este "Gigi Becali" din UEFA Champions League! Ce i-a facut antrenorului legendar inainte de ultimul meci: "I-am spus politicos!"

El este "Gigi Becali" din UEFA Champions League! Ce i-a facut antrenorului legendar inainte de ultimul meci: "I-am spus politicos!"

Miercuri 10 Octombrie 2018, 16:06

Cunoscut pentru faptul ca se implica la echipa, Gigi Becali are o "copie" la o echipa de top a Europei.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Cunoscut ca un patron coleric, Aurelio De Laurentiis a dat o noua declaratie controversata. El l-a criticat dur pe fostul antrenor al echipei, Maurizzio Sarri, pe care l-a acuzat ca este interesat doar de bani: "Am crezut ca am intalnit un antrenor pentru multi ani la Napoli. La un moment dat insa totul a devenit legat de bani.

De abia ii marisem contractul si a aparut prin presa ca trebuie ajustat salariul lui. L-am si auzit spunand ca urmatorul lui contract il va imbogati. Declaratia lui Sarri de dragoste pentru oras? L-am crezut dar apoi am inceput sa ma intreb: <<Daca ma folosesc ca pe o banca?>>" spune Aurelio De Laurentiis.

Patronul lui Napoli a vorbit si despre succesorul lui Sarri si a dezvaluit ca a apelat la tactica lui Gigi Becali inainte de meciul din UEFA Champions League cu Liverpool. "Cu Ancelotti a fost scris in stele. Ne-a luat 5 minute sa ne intelegem. Cele mai rapide negocieri in cariera mea de 15 ani. Cu el am o relatie umana. Discutam in interesul propriu. Daca vorbesc despre fotbal, nu este ofensat.

Inainte de meciul cu Liverpool l-am sunat dimineata. Mi-am exprimat cateva opinii, politicos, dar cu autoritate. Mi-a spus: <<Nu-ti face griji, presedinte, vom castiga>>. L-am ascultat si apoi s-a intamplat. Insigne nu ma surprinde. Este crescut in Napoli, un oras complicat. A demonstrat ca e barbat adevarat" a mai spus De Laurentiis.VIDEO PROTVPLUS.RO

Tudorel Toader anunță declanșarea procedurii de numire a unui nou procuror general
BRAT