Rapid se INCURCA la primul meci oficial din 2021! Final NEBUN dupa ce Ripensia a egalat in prelungiri! Giulestenii au condus cu 2-0

Rapid liga 2 Ripensia Timisoara Liga 2 Rapid se INCURCA la primul meci oficial din 2021! Final NEBUN dupa ce Ripensia a egalat in prelungiri! Giulestenii au condus cu 2-0
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Februarie 2021, 12:59
Data actualizarii: Duminica 21 Februarie 2021, 13:00

Rapid si Ripensia Timisoara s-au intalnit in etapa cu numarul saisprezece din Liga 2. 

Giulestenii s-au incurcat in primul meci al anului, pe teren propriu cu Ripensia, dupa ce au condus cu 2-0. Jorza a deschis scorul in al doilea minut de prelungiri ale primei reprize, stabilind si rezultatul la pauza. 

In a doua repriza, Hlistei a majorat avantajul gazdelor, insa Piftor a redus din diferenta in minutul 75. Macritchii a dat lovitura decisiva in ultimul minut de prelungiri, stabilind astfel scorul final. 

Rapid este neinvinsa din luna noiembrie, de cand a pierdut in deplasarea cu Petrolul, iar in cele opt meciuri amicale disputate a scos doua remize, iar restul victorii. 

Giulestenii se afla pe locul 3 in clasament, cu 26 de puncte obtinute in 14 meciuri, la 4 puncte de liderul U Craiova, care are insa si un meci in minus. 

De cealalta parte, Ripensia se afla pe locul 15 cu 16 puncte obtinute in 14 meciuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!