Dacia Unirea Braila Liga 2

Echipa din Liga a doua care are un buget halucinant: ”Ținem echipa pe harta fotbalulul românesc!”

Dacia Unirea Brăila speră să se salveze de la retrogradare.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 15:41
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 16:02

Echipa antrenată de Florentin Petre nu trece printr-o perioadă foarte bună, având doar două puncte în opt etape de campionat. Doar Astra, care a avut o penalizare de -10 puncte este sub ei în clasament.

Florentin Petre, antrenorul Brăilei, este conștient că nu poate face mai mult pentru echipă, în condițiile în care echipa are cel mai mic buget din liga a doua: 200.000 de euro.

”Ne-am dorit din toată inima să facem o figură frumoasă, dar se pare că nu suntem pregătiţi pentru momentul ăsta. Deocamdată atât putem, îmi doresc ca jucătorii să aibă altă faţă la meciurile următoare. Avem cel mai mic buget din Liga 2, cele mai mici salarii din Liga 2, era normal să continuăm cu jucătorii care au obţinut această promovare.

Nivelul campionatului este mult mai ridicat decât în anii trecuţi, toate echipele au bani şi condiţii. Mergem mai departe, nu cedăm! Cu siguranţă pot redresa situaţia, sunt un luptător şi un campion, nu am cum să dau înapoi!

Nici nu vreau să vă spun bugetul pe care îl avem, e foarte mic, undeva pe la 180.000 - 200.000 de euro. Fac haz de necaz, dar asta este situaţia. Vom juca fotbal pentru Brăila, sunt echipe la Liga 3 care au cheltuit o grămadă de bani şi pe care noi le-am bătut.

Îmi place fotbalul, fac totul din pasiune. O mare parte din buget a venit de la Consiliul Judeţean, de la domnul Chiriac, care este prietenul meu. Suntem 5-6 oameni care ne implicăm aici, ca să ţinem Brăila pe harta fotbalului românesc”, a declarat Florentin Petre.

Modifică setările cookies