Danciulescu a rezistat doar o luna la Farul! Si-a anuntat demisia: "Probabil sunt eu pretentios!" Mesajul pentru Marica

Danciulescu a rezistat doar o luna la Farul! Si-a anuntat demisia: "Probabil sunt eu pretentios!" Mesajul pentru Marica

Joi 22 Noiembrie 2018, 18:04

Danciulescu a rezistat putin mai mult de o luna la Farul.
 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Danciulescu si-a anuntat plecarea de la Farul dupa doar o luna si 12 zile la echipa din Constanta. Farul este in acest moment pe primul loc retrogradabil in liga a doua, iar Danciulescu ocupa pozitia de director sportiv.

"A fost o decizie de comun acord intre mine si Ciprian. Este un proiect in care eu cred, am incercat sa fiu alaturi de echipa de Grigoras, dar probabil sunt pretentios sau vad eu lucrurile intr-o anumita directie. Lucururile se misca acolo foarte incet. E nevoie si de sprijinul autoritatilor locale.

Decizia a fost luata de saptamana trecuta si vreau sa-i multumesc. Am incercat sa-l ajut, ii urez succes si sper sa puna echipa pe picioare, dar are nevoie de ajutorul autoritatilor locale. Doar promisiuni, discutii, nimic palpabil. Doar declarativ. Am discutat cu Ciprian, si-ar fi dorit sa continui, dar dupa 5 ani la Dinamo, am sesizat ca la Farul lucrurile se misca intr-o anumita directie, care nu-mi convenea mie”, a declarat Danciulescu pentru DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Drumuri blocate din cauza vântului şi viscolului. Copaci şi stâlpi au căzut pe şosele
BRAT