EXCLUSIV „Veniți ziua, că nu vă face nimeni nimic!” Cârțu, ironic după ce suporterii olteni i-au vandalizat din nou casa

Casa lui Sorin Cârțu, vandalizată din nou!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 12:37
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 14:29

Președintele Universității Craiova a intervenit în direct la „Ora exactă în sport”, de la PRO X, și a avut o reacție ironică la adresa celor care i-au vadalizat gardul casei.

Cârțu i-a invitat pe suporterii olteni care i-au vopsit gardurile casei să vină ziua, pentru că „nu le face nimeni nimic”.

„Am fost la poliție, dar încă nu am primit vreun răspuns nici pentru plângerile anterioare pe care le-am făcut.

Îi auziți pe ăști: `A început războiul, a început lupta`. Domnilor de la autorități ieșiți, bă, la război sau ce trebuie să faceți voi ca să aplanați situația. Nu să stați.

[...] Uite, eu spun acum, nu mai veniți, mă, noaptea, atacați ziua, că nu vă face nimeni nimic. Veniți ziua și fără mască, că nu vă face nimeni nimic. Eu normal că mă duc la poliție dacă vii la mine cu fața acoperită, vino, mă, fără mască, dacă ai ceva să-mi spuni. Ai curaj? Vino, mă, și vorbește.

Nu noaptea ca vagabonții, ca haiducii. Ce-i asta? Suntem în anul 2021, mă”, a spus Sorin Cârțu la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Aceste incidente vin înaintea confruntării directe dintre cele două rivale din Craiova, care va avea loc în acest weekend.

FCU Craiova și Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, 3 octombrie, ora 21.00, pe stadionul din oraș, în etapa a 11-a a Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies